Contact us

My Cart
0.00lei
Constipatia la varstnici
Constipatia la varstnici

Constipatia la varstnici

Constipatia la varstnici

Constipatia la varstnici, este prezentata de Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, intr-un studiu : 20% dintre persoanele peste 60 de ani sufera de constipatie. Este adevarat ca inaintarea in varsta determina si  imbatranirea intestinelor.

Constipatia la varsta a treia

Specialistii explica cresterea cazurilor de constipatie la varstnici si prin modificarile florei intestinale. Cu trecerea anilor, organismul imbatraneste si odata cu el si organele lui. Organele care formeaza tranzitul intestinal imbatranesc si ele, apare o digestie mai lenta si un tranzit intestinal mai lent. Eliminarea rezidurilor alimentatre nu se mai fac corespunzator. In baza acestor factori se instaleaza foarte usor, pe langa altele si constipatia la varstnici. Pe masura inaintarii in varsta, musculatura abdominala slabeste si ingreuneaza finalizarea scaunelor.

Constipatia la varstnici, apare de asemenea si in urma tratarii unor boli la care se adauga si amanarea voluntara a nevoii de a merge la toaleta. Acestea pot genera, vezi sindromul de colon iritabil.

Sfaturile medicilor pentru combaterea constipatiei este de a creste aportul de fibre alimentare, din legume, fructe sau cereale integrale.

Constipatia la varstnici, ca si la celelalte personae de varste diferite, este un efect al alimentatiei. Dupa cum spunea D-l Academician Ovidiu Bojor in decembrie 2015 : ,, Poporul roman duce lipsa de  un aliment care sa-i curete tranzitul intestinal. Cand o sa existe un astfel de aliment si va fi consumat, atunci va scadea si incidenta bolilor in zona intestinelor si a colonului. “

Asa a aparut Crema Silvian din mei si secara, o bautura care regenereaza celulele, regleaza tranzitul intestinal, curata intestinele si colonul, reda elasticitatea colonului prin hidratarea acestuia, elimina toxinele din organism-detoxifiere si prin proprietatile siliciului organic continut, ajuta si la ridicarea nivelului de imbatranire a organismului. Vezi cele 25 de motive pentru care este recomandata introducerea acesetei bauturi in alimentatia zilnica.

Un aliment eficient in reglarea tranzitului intestinal si eliminarea efectelor negative. Cu acest aliment te hranesti cu ce-ti pofteste inima fara sa te mai constipi.

Cel mai simplu remediu impotriva constipatiei, alimentul cu 300 de reactii ale bio-magneziului in organismul tau.

Sa nu uitam !

Meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele bolnave, daca acestea exista in organism.

Daca, dupa ce ati inceput sa beti din aceasta bautura nu scapati de constipatie si nu se regleaza tranzitul intestinal in timp de cel mult doua saptamani cu un consum zilnic de 500 ml in doua transe pe zi, adresati-va medicului pentru a investiga posibilele leziuni intestinale care impiedica tranzitul.

In cazul constipatiei agravata-cronica, trebuie mers si facuta o  investigatie imagistica (colonoscopie) pentru excluderea cancerului de colon.