Contact us

My Cart
0.00lei
Unghiile sfaramicioase, casante sau fragile
Unghiile sfaramicioase, casante sau fragile

Unghiile sfaramicioase, casante sau fragile

Unghiile sfaramicioase, casante sau fragile

Unghiile sfaramicioase, casante sau fragile sunt o condiţie frecventă care afectează cca. 20% din populaţie. Acest simptom apare mai frecvent la femei decât la bărbaţi. De obicei, unghiile casante se rup sau se exfoliază în straturi orizontale începând de la marginea liberă a unghiei.

Multe probleme medicale pot afecta forma sau textura unghiilor. Unghiile sfărâmicioase, casante sau fragile se crapă sau se rup cu uşurinţă. Termenul de onicoschizie se referă la exfolierea unghiilor precum şi la unghiile casante sau moi.

Termenul de unghii sfărâmicioase se referă şi la cazurile în care apar despicături longitudinale, fenomen cunoscut sub numele de onicorexis. În ambele cazuri, structura unghiei este anormală.

Introducerea in alimentatia zilnica a 500 ml / zi de Crema Silvian din mei si secara, o bautura din cereale cu un comportament de medicament te poate scapa de aceasta problema : unghiile sfaramicioase, casante sau fragile. Dupa revenirea unghilor normale consumul zilnic se reduce la 250 ml / zi.

Cauzele  

posibile sunt multiple si nu cred ca are rost sa zabovim asupra lor, dar nu ar fi rau sa enumeram cateva :

Dacă unghiile se rup des, cauza poate fi o carenţă de siliciu in mod special, calciu, zinc sau fier. Atunci când din hrana noastră lipsesc aceste elemente, unghiile devin foarte fragile.

Datorita culorii, texturii si aspectului, unghiile sunt considerate indicatori precisi pentru starea de sanatate a organismului. Modificarile de aspect ale unghiilor sunt semne si simptome pentru afectiuni precum: Infectii fungice ale unghiilor (onicomicoze);  afectiunile cutanate, de exemplu: psoriazis, lichenul plan, alopecia areata; tuberculoza; intoxicatia cu seleniu; sindromul Sjogren; artrita reactiva; nivelul scazut de zinc si fier; malnutritia; anemia; anorexia nervoasa; bulimia; diabetul zaharat; boli cardiovasculare sau cancer. Trebuie mentionat ca pacientii pot manifesta si alte semne si simptome specifice acestor afectiuni inainte ca unghiile sa suporte modificari majore. Inca din vremea lui Hippocrate unghiile sunt considerate indicatori ai starii generale de sanatate!

Afectiunile pulmonare, boala Raynaud, sau tulburările tiroidiene (hipo- sau hipertiroidismul) pot determina si ele efectul pentru unghiile sfaramicioase, casante sau fragile.

Cand unghiile sunt sfaramicioase, casante sau fragile trebuie eliminate suspiciunea posibilelor boli subiacente prin prezentarea la medicul de specialitate.

Cu un aliment – medicament, refaci unghiile sfaramicioase, casante sau fragile

Pentru unghiile sfaramicioase, casante sau fragile, important este revenirea la unghiile sanatoase. Daca vedeti cele 25 de motive pentru care sa consumati Crema Silvian, o sa intelegeti ca aceasta bautura, in timp, hraneste si schimba structura unghiei prin interiorul organismului. Daca actioneaza prin interiorul organismului, lucreaza la cauza si nu la efect.

Unghiile sfărâmicioase, casante sau fragile, pot fi observate ca un semn al înaintării în vârstă si pierderea cantitatii optime de siliciu din organism.

Dupa ce sunt eliminati toti factorii externi, care pot determina unghiile sfaramicioase, casante sau fragile – expunerea repetata la detergenti si apa (spalatul vaselor in mod repetat), unghiile se dilate si dupa uscarea mainilor acestea se contracta.

Pentru o îngrjire eficientă a unghiilor,este necesar să le porți o perioadă tăiate scurt.

Crema Silvian din mei si secara este o bautura-aliment, probabil cel mai bogat aliment in siliciu organic, care nu inlocuieste un eventual tratament prescris de medicul de specialitate pentru o anumita infectie. Crema Silvian nu trateaza, ea regleza disfunctiile din organism si imbunatateste in acest sens sanatatea acestuia.

Dacă unghiile se rup des, cauza poate fi o carenţă de siliciu in mod special, calciu, zinc sau fier. Atunci când din hrana noastră lipsesc aceste elemente, unghiile devin foarte fragile.

Pentru o îngrjire eficientă a unghiilor,este necesar să le porți o perioadă tăiate scurt.

Atentie !

Meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele bolnave gasite in organismul uman. Meiul ajuns in organismul uman, bio-magneziul din mei intra in 300 de reactii pozitive la nivelul acestuia.

Crema Silvian din mei si secara nu inlocuieste consultul sau tratamentul medicamentos prescris de medic. Informatiile despre aceasta bautura prezentate in acest site au caracter informativ. Intotdeauna diagnosticul medical este pronuntat de un medic specialist in urma consultului persoanei in cauza. Informatiile de pe site si materialele prezentate sunt oferite spre studio, fara garantii de nici un fel, pentru ca fiecare organism are propriul sau ,,univers” – suntem diferiti. Informatiile din acest site, despre aceasta bautura va sunt oferite cu responsabilitate si buna credinta argumentate in baza buletinelor cu determinari si din surse de specialitate.