Contact us

My Cart
0.00lei
Tratament unghii exfoliate
Tratament unghii exfoliate

Tratament unghii exfoliate

Tratament unghii exfoliate realizat din interiorul organismului cu actiune asupra cauzei si nu a efectului, prin sucul cremos din mei si secara marca Silvian.

Putem vorbi despre un tratament naturist daca privim cu atentie la rezultatele analizelor pentru determinari facute in laboratoarele din Polonia: siliciu 15 mg / 100 gr si calciu 8,14 mg / 100 gr.

In acest caz, sucul cremos din mei si secara marca Silvian, este un aliment ce contine pe langa celelalte, siliciu si calciu. Siliciul, fixat in organismul uman are rol de magnet. Atrage mineralele si vitaminele din hrana si le fixeaza in corpul nostru. Fixat in organism, siliciul atrage si fixeaza calciu necesar unghiilor.

In cazul unghii fragile, siliciul si calciu, ajuns in corpul nostru contribuie la hranirea si intarirea acestora precum si a oaselor.

Siliciul este un element esential pentru sanatatea organismului uman, iar eficacitatea sa este sustinuta de nenumarate nume din lumea medicinei moderne. Acesta este si motivul pentru care acest aliment poate fi considerat un aport la variantele naturiste de remediere a deficientelor din organismul nostru.

Cele 15mg de siliciu/100g suc concentrat din mei si secara marca Silvian, contribuie la formarea colagenului, elastinei si acidului hyaluronic, esentiale pentru sanatatea pielii, a unghiilor si parului, dar si pentru regenerarea cartilagiilor si a tesutului osos. Silicul atrage cele 8,14 mg de calciu din suc si le fixeaza in organism.

COMANDA ACUM CREMA SILVIAN DIN MEI SI SECARA

Doamna Mirela, ne-a mentionat ca in urma unui consum de 500 ml/zi in doua reprise, timp de 4 luni, dupa 3 luni unghiile s-au regenerat si a putut sa mearga din nou, dupa 8 ani la manichiurista. Pe langa acestea nu a mai durut-o stomacul, a slabit 6 kg in 3 luni si nu mai aduna par in perie, cum patea inainte de a bea acest suc concentrat din mei si secara marca Silvian. Catifelarea pielei fetei a fost o ala surpriza pentru Mirela. Mineralele si vitaminele din  acest suc concentrat din mei si secara au efectele spacifice tratamentelor naturiste.

Sucul cremos din mei si secara marca Silvian, intra in categoria remedii exfolierea unghiilor, pentru aceasta combinatie naturala dintre siliciu si calciu.

Meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele bolnave din organism.

Nu trebuie sa neglijam spusele Domnului Academician Ovidiu Bojor cand sublinia ca meiul ajuns in corpul omului, bio-magneziul din mei intra in 300 de reactii pozitive si regleaza metabolismul acestuia.