Contact us

My Cart
0.00lei
Tratament naturist diabet
Tratament naturist diabet

Tratament naturist diabet

Tratament naturist diabet – Acest suc concentrat din mei si secara, prin proprietatile meiului contribuie la regenerarea celulelor iar secara la vindecarea celulelor bolnave din organism.

Obsertvam cu totii ca diabetul apare atunci cand pancreasul nu mai produce (din diferite motive) suficienta insulina. Motivele sunt diferite de la caz la caz.

Sunt foarte multe tratamente si alimente recomandate in cazul diabetului.

Una dintre solutii este acest aliment sub forma de suc concentrat din mei si secara, bogat in siliciu siliciu 15 mg / 100 gr, cu un rol important in matricea celulei umane. Asimilarea siliciului din acest suc concentrat din mei si secara, marca Silvian, are reactia unui  tratament cu beneficiile ulterioare.

Lipsa siliciului din organismul omului, faciliteaza carentele de vitamine si minerale cu rezultate in aparitia unor boli, printe care si diabetul.

Acum ai posibilitatea sa te hranesti cu unul dintre cele mai bogate alimente naturale in siliciu, calciu, magneziu, fier, grupul de B-uri, inclusiv B9 (acidul folic). Acest aliment reactioneaza ca un tratament datorita acestor componente create de natura si solul in care aceste plante sau dezvoltat.

Remedii

Schimbarea stilului de viata prin cresterea zilnica, treptata a timpului acordat exercitiilor fizice, pana ajungi sa faci sport in mod regulat.

Hidratarea corecta a organismului. Acest suc concentrat din mei si secara vine in sprijinul sanatatii dumneavoastra.

Scapa de diabet -110 si printr-o atentie deosebita acordata alimentatiei. Pentru ca fiecare organism uman are propriul univers, testeaza acest aliment- fara zahar si vezi ce reactie are organismul tau la acesta.

Multe tratamente naturale scot in evidenta aceste caracteristici tipice pentru diabet. Solutia noastra este de a complecta in corpul nostru carenta de siliciu cu un aliment, fara a face tratamente speciale.

Domnul Academician Ovidiu Bojor, dupa ce a vazut rezultatele determinarilor pe acest aliment, realizate in Polonia a declarant ca “ acest aliment este un medicament si acest medicament este un aliment ”