Contact us

My Cart
0.00lei
Tratament naturist constipatie
Tratament naturist constipatie

Tratament naturist constipatie

Tratament naturist constipatie printr-un aliment natural din mei si secara cu 300 de efecte pozitive in organismul nostru, datorita bio-magneziului din mei. Verifica proprietatile acestui aliment pentru a simti beneficiile.

In traditia gastronomica a poporului roman nu exista nici un aliment care sa joace acest rol de curatare a tranzitului intestinal. Suntem un popor gurmand, ne place sa mancam mult si din pacate, pe unii dintre noi ii costa sanatatea.

Micile cojite din aceast suc concentrat din mei si secara marca Silvian, au rolul de a curata intestinele, colonul si eliminarea toxinelor din organism.

Nu trebuie sa neglijam nici spusele Domnului Academician Ovidiu Bojor cand sublinia ca meiul ajuns in corpul omului, bio-magneziul din mei intra in 300 de reactii pozitive si regleaza metabolismul acestuia.

Aceasta bautura face parte din categoria tratamente alternative pentru tratarea constipatiei.

Remedii

Necesarul zilnic in primele zile variaza in functie de organismul fiecaruia. De la 500 ml la un litru / zi, baut in reprize de cate 200-250 ml (astfel ii lasam timp organismului sa asimileze proprietatile acestui aliment). Este important sa avem rabdare, pana cand acest aliment parcurge intregul transit intestinal si este eliminat prin scaun. Dupa prima eliminare, organismul dunmeavoastra o sa va transmita necesarul zilnic pe care doreste sa-l consume.

Acest suc concentrat din mei si secara are si rolul de hidratare a colonului oferind elasticitate acestuia.

In cazul constipatie cronice, inainte de administratrea acestui suc concentrat din mei si secara marca Silvian, sunt recomandate cateva clisme combinate cu exercitii fizice specifice acestor momente. Cu cat curatarea se face mai profund, cu atat mai bine este pentru acest suc sa realizeze un tranzit intestinal mai usor pana la eliminarea acestuia prin scaun.

O alta solutie este folosirea laxativelor pana va asigurati ca acest suc trece de cel putin 3 – 4 ori prin tranzitul intestinal.

Dupa primul tranzit intestinal al acestui aliment, organismul dumneavoastra o sa spuna singur de ce cantitate are nevoie pentu a elimina viitoarele blocaje. Cantitatea zilnica  din acest aliment, necesara, difera de la un caz la altul.

Aceasta bautura este un aliment natural, cu valori nutritionale complexe care ajuta la o mai buna  hranire a organismului, curatarea intestinelor si a colonului.

Domnul Academician Ovidiu Bojor, dupa ce a vazut rezultatele determinarilor pe acest aliment, realizate in Polonia a declarant ca “ acest aliment este un medicament si acest medicament este un aliment ”

Acest aliment nu inlocuieste tratamentul prescris de medicul dumneavoastra.