Contact us

My Cart
0.00lei
Nectar SILVIAN® din Mei şi Secară Cremă de bragă

Nectar SILVIAN® din Mei şi Secară Cremă de bragă

Nectar Silvian® din Mei şi Secară  (nectar din cereale)

Produs realizat cu îndrumarea Domnului Academician Ovidiu Bojor.

După 2400 de ani D-l Academician Ovidiu Bojor susţine si azi, spusele lui Hipocrate :

,, Alimentul să vă fie medicament şi medicamentul să vă fie aliment”

In luna februarie-2016 D-l Academician Ovidiu Bojor mentiona :

,,Meiul conţine bio-magneziu, element care intră în 300 de reacţii biochimice în organismul uman. Meiul este un aliment străvechi pe care omul modern trebuie să-l includă din nou în alimentaţia zilnică”.

Meiul – Panicum miliaceum L.(Fam. Poaceae) şi Secara – Secale cereale L.(Fam. Poaceae)

Sigur nu ştiai că aceste cereale se comportă ca medicamentele!

Meiul

Meiul este un aliment complet şi considerat regele cerealelor. În mei regăsim foarte multe minerale și vitamine benefice pentru corpul uman. Meiul este deosebit de hrănitor și sănătos și pentru oameni, nu doar “pentru păsări”, oferind protecție cardiovasculară, opțiuni corecte pentru sanatatea inimii.

Meiul este bogat în complexul vitaminic B, magneziu, fier, potasiu, fosfor și este o sursă bună de fibre și proteine. Cantitatea mare de magneziu şi siliciu conferă meiului proprietatea de a proteja ţesuturile pentru a avea piele, buze, păr şi unghii sănătoase.

Meiul previne eficient afecţiunile digestive şi ajută la menţinerea greutăţii corporale optime. Beneficiile meiului în alimentaţie au efecte directe asupra stării de sănătate. Consumaţi zilnic mei şi vă veţi putea bucura de toate proprietăţile sale nutritive importante.

Secara

Secara are proprietăţi antioxidante şi imunostimulatoare, previne îmbătrânirea prematură şi tumorile cancerigene. Secara este una dintre cele mai importante cereale. Secara poate fi introdusă în alimentația copilului începând cu vârsta de 7 luni. Totuși este bine ca acest lucru să se facă abia după o discuție cu medicul pediatru, respectând regula celor 4 zile.

Vezi conferinţa de presă integrală a specialiştilor de la lansarea produsului :

Producător : Silvian Miron, tel – 0761 09 91 91, Constanţa.

 

Leave your thought