Contact us

My Cart
0.00lei
Descriere produs

Denumire

Datorită consistenței, această cremă este asemănătoare nectarului. Conţine pulpa boabelor de mei şi secară.

Această cremă Silvian, NU trebuie asociată cu un covrig sau plăcintă lângă ea, pentru că cerealele folosite sunt foarte sățioase iar influenţa asupra sănătăţii este net superiară. Crema Silvian este sățioasă, nu produce cheltuială suplimentară în bugetul personal sau al familiei şi pe termen lung chir se poate mândri cu economii in bugetele personale. Este mai ieftin să previi decât să tratezi (să vindeci).

Aspect

Crema Silvian, are o culoare crem deschis, alternând cu componente în crem închis. Are o consistenţă cremoasă.

Gust

Aceste cereale, oferă un gust asemănător cu cel de colivă, mai puțin dulce. Are maxim 7% adaos de zahăr. Măsurat cu refractometru indică 9%, pentru că diferența vine din cereale. Produsul lăsat la temperatura camerei își modifică gustul spre “lapte bătut cu cereale”, un gust dulce acrişor.

Avantaje:

PRODUS REMARCAT PRIN CANTITATEA DE SILICIU, CALCIU ŞI MAGNEZIU

Produsul prezintă în structură cojițe din caliopele boabelor de cereale care au rolul de a curăța intestinele și colonul pentru eliminarea toxinelor din organism. Produsul se prezintă în stare fresh, cu termen de valabilitate de 15 zile, cu prelungire la 25 de zile în varianta acidulată la temperaturi 4/6°C.

Dl. Academician Ovidiu Bojor și reprezentanții laboratoarelor J.S. Hamilton din Polonia, recomandă servirea acestui produs după ce a stat 12-18 sau chiar 24 de ore la temperatura camerei. Prin mica acidulare a produsului cresc valorile nutriționale producând și acidul lactic necesar femeilor însărcinate și mămicilor care alăptează. Să nu uităm că meiul regenerează celulele iar viitoarele mămici creează celule noi. Mai multe informații despre beneficiile acestor cereale în organismul nostru, găsiți în celelalte articole.

Acest produs NU este un PRODUS DE SEZON sau pentru O CURĂ, el ESTE PENTRU O ALIMENTAȚIE ZILNICĂ.

Crema Silvian din cereale se introduce în alimentaţia zilnică treptat. În primele 5 zile(fără afecţiuni)0, 200ml / zi. Pentru urmatoarele 5 zile 400 – 500ml / zi, cu crestere pana la cantitatea zilnica dorita. Nu se consumă 500 ml odată, pentru că organismul nostru nu va putea procesa această cantitate. În cazul fracturilor este recomandat un consum de 1l / zi. Acesta se repartizează în 4 căni a 250ml sau 5 căni de 200ml. Sudarea oaselor se face într-un timp  mai scurt cu 20 de zile.

Exemplu:

Pentru unghiile casante cu modificari si deteriorari severe este recomandat 1l / zi pana la schimbarea unghiilor in totalitate. Din acest moment revenim la 0.5l / zi. Se procedeaza la fel si in cazul caderii parului in exces. Daca va place produsul si il beti cu placere nu exista restrictii pentru o anumita cantitate pe zi. Deficitul de siliciu din organism rezultat din alimentatia ultimilor ani nu se rezolva cu un consum de 2l / zi timp de 3-5 luni. Pentru cei care nu au afectiuni, 200-250ml / zi este o cantitate suficienta.