Contact us

My Cart
0.00lei
De ce: Nectar Silvian din Mei şi Secară

De ce: Nectar Silvian din Mei şi Secară

Produs realizat cu îndrumarea D-lui Academician Ovidiu Bojor.  Raport de analize  în laboratorul de testări J. S. HAMILTON POLAND pentru fibre 1,9%, siliciu 15,8 mg/100g, calciu 8,14 mg/100g, magneziu 14,6 mg/100g şi fier 0,57 mg/100g, D-l Academician Ovidiu Bojor a afirmat în ziua de 11 aprilie 2017 ora 15 „acest aliment este medicament și acest medicament este un aliment !”

Pentru că, sâmbătă 25 Noiembrie 2017 invitatul Eugeniei Vodă în studioul emisiunii Profesioniștii,  Dr. Florin Băcanu – medic oncolog la Spitalul ”Sf. Maria” din București a declarat: ”Anual apar 70.000 de cazuri noi în oncologie”.

În viitor, acesta este unul din modurile în care oamenii vor fi mai sănătoşi.
Doar că tu nu mai trebuie să aştepţi. Poţi începe chiar acum !
Probabil cel mai bogat aliment în Siliciu organic, calciu organic, magneziu organic, fier organic.

Produsul se poate livra  prin curier în totă ţara.

  • Azi, mulţi dintre noi simt durerea care a venit când nici nu ne aşteptam.
  • Alţii ne dorim să preîntâmpinăm durerea cauzată de o eventuală boală!

De ce să-l consumăm ?

Pentru că avem cel puţin 25 de motive:

Conform statisticilor, în România, din anul 2015 până în anul 2017 incidenţa bolilor pe colon au crescut de 3 ori.

Cojiţele din Nectarul Silvian curăţă intestinele, colonul şi previne constipaţia. Elimină toxinele din organism şi hidratează colonul, oferind elasticitatea normală acestuia. O bună funcţionare a colonului este necesară şi receptorilor organelor interne aflate pe acesta.

Cele 15 mg Siliciu organic/100g Nectar Silvian, joacă un rol foarte important inclusiv pe matricea celulară umană.

Protecţia sistemului gastrointestinal, prin bacteriile probiotice conţinute, ce menţin microflora de la nivelul intestinelor şi neutralizează durerile de stomac.

În atenţia consumatorilor de fresh-uri şi smoothie – Siliciul organic este ca un magnet: atrage mineralele şi vitaminele din hrana vie pe care o consumăm şi o fixează în organism.

Fără Siliciu în organism când urmăm anumite cure cu cătină, cu mure pentru antioxidanti, zmeură ptr. conţinutul mare de tanini- interzis în primele luni de sarcină şi perioada alăptării, spanac pentru Fier, etc, şi facem analizele la două luni după terminarea curei constatăm că nu avem nici un surplus în organism.

Siliciul organic încetinește îmbătrânirea corpului şi contribuie la menținerea vitalităţii acestuia.

Siliciul organic este recomandat în caz de : afecțiuni ale sistemului circulator sanguin, valori înalte ale colesterolului, îmbătrânire accelerată, carențe de substanțe hrănitoare, celulită, atrofiere a oaselor, sistem imunitar scăzut.

Siliciul organic previne ateroscleroza – Siliciul diminuează formarea plăcilor pe vasele sanguine și reduce, astfel, riscul bolilor cardiace: infarct.

Siliciul organic contribuie la refacerea și întreținerea țesuturilor pulmonare vitale, prin ajutorul oferit pentru protecția contra poluării cu un rol vital în bolile de plămâni a scafandrilor, paraşutiştilor, piloţilor  și personalul de bord al aeronavelor.

Siliciul previne absobția aluminiului în tractul gastro intestinal și reduce acumularea acestuia în creier, ficat și alte organe.

Siliciul este factor important în biosinteza numeroaselor molecule (colagen, elastină, acid hyaluronic) – elemente constituente esențiale pentru cartilagii, oase, piele, păr și unghii.

Siliciul are efecte benefice evidente asupra multora dintre maladiile contemporane: artroză, maladii cardiovasculare, îmbătrânirea pielii, căderea părului. Cu un rol important pentru durerile incheiturilor foştilor sportivi de performanţă.

Cele 8,14 mg Calciu organic/100g Nectar Silvian, aste fixat cu ajutorul Siliciului în organism şi contribuie la vindecarea fracturilor într-un timp cu 30% mai scurt (la un consum de 1 L/zi). Contribuie excelent şi în cazul osteoporozei.

În cazul INR-ului: se consumă o zi numai varză proaspătă, o zi numai conopidă și o zi numai broccoli.  Se repetă până se stabilizează INR-ul, după stabilizare se pot consuma și alte alimente fără ale elimina pe acestea. Conopida se adugă în apă clocotită cu sare 20 de secunde, ce se depășește peste 30 de secunde nu mai este buna. La fel se procedează și cu broccoli.Această alimentație nu înlocuiește tratamentul prescris de medic.Siliciul din acest produs ajută la fixarea nutrienților din aceste legume în organism.

În cazul Leucemiei se consumă în primele 4 zile: 3 linguri de seminţe de susan făcute pastă în râşniţa de cafea de 3 ori pe zi şi 150 ml Nectar de  2 ori pe zi. Creştem progresiv: 4 zile 4 linguri de 3 X zi cu  250 ml X 2 pe zi Nectar. De la caz la caz putem ajunge la 20-30 linguri pe zi înpărţite în 5 -6 reprize cu 1L Nectar împărţit în 4-5 căni pe zi. Nu se administrează cantităţi mari o dată. Trebuie sa-i lasăm timp organismului să poceseze şi să asimileze. Pasta de susan se mesteca 15 – 30 de minute precum guma de mestecat.

Cele 14,6 mg Magneziu organic/100g Nectar Silvian, contribuie la reducerea tensiunii arteriale mari și reduce riscul de atac de cord, mai ales la persoanele cu ateroscleroză sau boli de inimă cauzate de diabetul zaharat. În cazul adulţilor, scade riscul atacurilor de inimă şi a infarcturilor. Pentru diabetici, se comandă fără zahăr.

Conține acid folic, necesar în producerea de noi celule. Este esențial pentru gravide și pentru copiii mici tocmai pentru că în cazul lor celulele noi se produc într-un ritm mai alert.

Oferă protecţie împotriva îmbătrânirii premature şi a îmbolnăvirii, prin conţinutul generos de antioxidanţi activi, ce inhibă acţiunea radicalilor liberi în organism.

Secara are proprietăţi antioxidante şi imunostimulatoare, previne îmbătrânirea prematură şi tumorile cancerigene.

Fitonutrienţii din secară luptă mai puternic împotriva celulelor canceroase decât cei prezenţi în legume sau fructe. Secara scade riscul de dobândire a diabetului.

Tot în cazul femeilor, secara scade riscul apariţiei cancerului de sân, atât în perioada premenopauză, cât şi după aceea.

În cazul copiilor care suferă de atacuri de astm în diferite etape ale copilăriei, studiile au arătat că un consum regulat de cereale integrale (printre care şi secara) scade cu 50% şansele de apariţie a acestor crize.

Pentru bebeluşi ,  acesta bautura  poate fi introdusă în alimentația zilnica , respectând regula celor 4 zile. Totuși este bine ca acest lucru să se facă după o discuție cu medicul pediatru

Copiilor le întăreşte sistemul imunitar, le întăreşte oasele, le dezvoltă musculatura. Favorizează buna funcționare a sistemului imunitar în prevenirea gripelor, a infecțiilor, a ciupercilor şi a problemelor pulmonare. Le fixează colagenul în zona încheieturilor şi nu mai au aceste probleme la maturitate.

Experţii laboratoarelor  J. S. HAMILTON POLAND și Dl. Academician Ovidiu Bojor  recomandă consumul acestui produs – acidulate (cresc valorile nutritive), nu  fresh.