Contact us

My Cart
0.00lei
Constipatia la sugari
constipatia la sugari

Constipatia la sugari

Constipatia la sugari

Majoritatea nu doresc sa vorbeasca despre constipatie, chiar daca ea exista de la femei insarcinate, sugari, bebelusi de cateva luni, copii si pana la cei de peste 100 de ani.

Sa constientizam !

Multe mamici intra in panica pentru ca scaunele sugarilor sunt rare si acestia sunt constipati. Unele mamici din Constanta au fost sceptice in administrarea Cremei Silvian din mei si secara sugarilor. Dar vorba se duce. Daca in mometul aflarii adevarului  ,, sunt insarcinata ! “ analizele nu corespundeau, dupa o luna si jumatate cu un consum de 0.5 l / zi, analizele au iesit perfect. A nascut pe 10 mai 2017 si are un lapte cu o lactatie de neimaginat. Doctorul care a indrumat-o sa consume acest produs cunostea proprietatile meiului si a secarei si modul cum se hranesc ucrainienii. Ucrainienii nu-si hranesc bebicii cu orez sau gris cu lapte, ei le prepara numai mei cu lapte.

Constipatia la sugari nu este o boala !

Constipatia la sugari este efectul a ceea ce manca in fiecare zi, la fiecare masa. Daca doresti sa elimini efectul, trebuie sa umbli la cauza – alimentatia. Sugarii alaptati la san au scaun dupa fiecare masa. Constipatia la sugari apare in majoritatea cazurilor cand prin alimentatia mamei, se transmite si efectul constipatiei. Daca sugarii sunt hraniti cu lapte praf, efectul constipatie apare imediat. Nu este normal sa ai un scaun la doua, trei zile. Vezi unde pot duce starile de constipatie repetate.  De ce majoritatea bebelusilor alaptati la san au scaun dupa fiecare masa ? Nu cumva ne-am nascut normali si in timp ne-am transformat singuri ! In ce ? Nici noi nu mai stim. Trebuie sa ajungem la cel putin un scaun pe zi pentru a avea un tranzit apropiat de normalitate, fara clisme sau laxative. Acum se formeaza toate organelle interne ale sugarului si fiecare organ in parte incepe sa intre intr-o activitate normal.

Pentru a elimina constipatia la sugari, se recomanda introducerea in alimentatia zilnica a mamei, Crema Silvian din mei si secara: 200 ml/zi in primele 4-5 zile si din ziua a 6 a poate creste la 400 – 500 ml/zi consumat in doua sau trei reprise. Cantitatile de peste 250 ml nu se cosuma toata odata, pentru ca organismul are nevoie de timp pentru a procesa alimentul. Daca prin exceptie, sugarul nu revine la un scaun normal ii dam doua lingurite pe zi. Consistenta scaunului ne arata cat si cui administram in continuare aceasta Crema Silvian din mei si secara. Urmarirea consistentei scaunului sugarului ne ajuta in stabilirea numarului de lingurite care vor fi administrate. Pentru un scaun normal puteti administra zilnic o lingurita. Consistenta scaunului este barometrul ce indica cantitatea zilnica necesara.

Sa nu uitam !  

Meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele cu probleme daca acestea exista. Mamica care a nascut are nevoie sa-si refaca celulele si sugarul creeaza celulele care il ajuta in propria dezvoltare. Aceasta Crema Silvian din mei si secara nu genereaza scaune moi (diaree). Acest aliment nu inlocuieste un eventual tratament prescris de medic.

Alimentatia sugarului va fi o alimentatie normala pentru aceasta etapa a vietii lui. Numarul linguritelor de crema Silvian din mei si secara vor fi adaptate la consistenta scaunului si nu la varsta sugarului. Aceasta bautura regleaza tranzitul intestinal si previne constipatia.

In momentul introducerii in alimentatie a cremei Silvian din mei si secara se aplica regula celor 4 zile!

Datorita celor ,, 300 de reactii ale bio-magneziului din mei in organismul uman“ , aceasta Crema Silvian din mei si secara elimina ANEMIA. Acesta este si unul din motivele pentru care nu se serveste seara.

In cazul sugarilor la biberon

Mamica trebuie doar sa-I administreaze prima lingurita din aceasta Cema Silvian din mei si secara si  sa urmareasca primul scaun al sugarului. Consistenta scaunului arata mamei daca ii mai da sugarului inca o lingurita sau mai mult, pentru a avea un scaun normal. Nu incepem prin administrarea a 5 lingurite odata, o facem treptat pentru ca prima lingurita sa poata fi asimilata de organismul mic si firav al sugarului. Aceasta Crema Silvian din mei si secara previne constipatia. Aceasta bautura este introdusa in alimentatia normala a sugarului din aceasta etapa a vietii lui, o preventie a constipatiei printr-un remediu natural. Vorbim despre un aliment hranitor cu proprietati de a permite trazitului intestinal sa alunece spre eliminarea din organism fara blocaje prin dopuri sau aglomerari din reziduri alimentare.

Pentru ca este un produs nou si cu lipsa de incredere, folositi-l intai in reglarea tranzitului intestinal la adultii din jurul dumneavoastra. La cei ce au constipatie. Asa veti intelege  efectul pe care il va avea si in eliminarea constipatiei la nou nascuti, bebici si copii.

In atentia viitoarelor mamici !

Consumul de Crema Silvian din mei si secara cu mult inainte de a ramane insarcinata, sau din perioada primelor luni de sarcina va ajuta la o dezvoltare armonioasa impreuna cu fatul dumneavoastra. In aceasta etapa in corpul mamei se creaza multiple celule noi si acest aliment va ajuta tocmai in acest sens. Daca acest aliment ,,probabil cel mai  bogat aliment in acid folic organic“ genereza si o lactatie corespunzatoare dupa nastere, de ce sa nu fie consumat ?  vezi si valorile nutritionale : siliciu organic, calciu organic, magneziu organic…

Incercati produsul si veti fi fericiti ca nu mai trebuie sa folositi supozitoare.

Crema Silvian din mei si secara, previne constipatia si durerile abdominale la sugari si nu numai. Daca incerci si tu, vei constata ca este foarte bun si pentru tine. Fibrele solubile din Crema Silvian au beneficii multiple, ,,imediate” si pe termen lung, la toate categoriile de varsta.

Daca prevenim constipatia nu mai trebuie sa TRATAM un efect al alimentatiei.