Contact us

My Cart
0.00lei
Constipatia la copii
Constipatia la copii

Constipatia la copii

Constipatia la copii prevenita cu un aliment natural

Constipatia la copii are in principal  doua cauze:

– alimentatie necorespunzatoare (lipsa  de fibre)

– abtinerea de la elimenarea scaunului din bucuria de a se mai juca putin (numita constipatie psihogena).

Statisticile arata ca 10% dintre copii sunt afectati de constipatie frecventa si doar 3% dintre parinti consulta medicul pediatru pentru acasta afectiune.

Constipatia la copii este efectul alimentatiei in majoritatea cazurilor. Sunt specialisti in domeniu care sustin  ca,  intr-un procent foarte mic constipatia poate fi ereditara.

In Constanta sunt parinti care au reusit sa rezolve problema constipatiei copiilor cu Crema Silvian din mei si secara, o bautura cu 300 de reactii pozitive in organismul copiilor.

Crema Silvan din mei si secara

Crema Silvian din mei si secara  se introduce in alimentetia zilnica a sugarilor si a bebicilor cu usurinta, pentru ca bebicii percep gustul ca unul foarte bun si se observa o cerere consecventa a bauturii in timpul micului dejun. In cazul copiilor este mult mai greu. Copiii care au dat de gustul bauturilor carbagazoase nu au o perceptie foarte buna asupra gustului pentru aceasta Crema Silvian din mei si secara.

Pentru sugari sau bebicii, consumatori de aceasta crema, nu vor fi probleme in alimentatie cu Crema Silvian din mei si secara cand vor fi copii sau adulti.

Constipatia la copii

tactul parintilor de a introduce acest aliment in alimentatia zilnica va fi foarte importanta. Trebuiesc cautate tertipuri prin care copiii sa accepte aceasta crema necesara pentru  inlesnirea tranzitului intestinal normal.

Constipatia la copii poate fi prevenita prin educarea papilelor gustative. Se ia in gura o cantitate din bautura si se tine cat mai mult timp si pe urma o inghite. Cu cat bautura este tinuta mai mult timp in gura, cu atat mai mari sunt sansele ca peste cel putin 21 de zile produsul sa fie acceptat de papila gustativa.

O alta solutie ar fi adaugarea in Crema Silvian din mei si secara, miere, sirop din fructe, iaurt, lapte batut etc. Fiecare mamica stie cel mai bine ce sa faca in acest caz cu propriul copil, pentru al determina sa introduca in alimentatie aceasta bautura.

Pentru copii care stiu sa citeasca, o solutie ar fi sa cititi impreuna despre sindromul de colon iritabil pentru a intelege unde il poate duce o simpla sau banala constipatie.

Unii copiii pot fi atrasi prin faptul ca ii ajuta sa se dezvolte armonios si nu este o minciuna. In timp chiar se intampla acest lucru pentru ca siliciul din produs are multe efecte pozitive in organismul copilului. Vezi cele 25 de motive pentru care ar trebui consumat acest aliment.

Crema Silvian din mei si secara nu rezolva numai constipatia la copii, ea regleaza tranzitul intestinal, creste imunitatea, dezvolta musculatura si intareste oasele pentru a nu fi predispusi la fracturi usoare.

Crema Silvian din mei si secara a fost creeata

cu indrumarea D-lui Academician Ovidiu Bojor. Are ca rol principal reglarea tranzitului intestinal, curatarea intestinelor, a colonului, hidratarea acestuia si eliminarea toxinelor din organism-detoxifiere. Nu degeaba meiul este considerat regele cerealelor ! In luna decembrie 2015, D-l Academician Ovidiu Bojor a spus : “ meiul ajuns in organismul uman, bio-magneziul din mei intra in 300 de reactii pozitive”. Aceasta Crema Silvian contine magneziu organic 14,6 mg / 100 gr. In luna ianuarie 2018 puteti sa vedeti si valorile nutritionale ale produsului. Au trecut 2 ani de la spusele D-lui Academician Ovidiu Bojor si in acest timp s-a dovedit ca D-l Academician a avut dreptate. Numai consumatorii acestui produs, simnt aceste spuse.

De ce sa nu ai un scaun normal toata viata si multe alte beneficii cu doar 200 ml / zi ? ( vezi cele 25 de motive pentru care aceasta crema Silvian ar trebui bauta zilnic)

Constipatia la copii poate fi prevenita si ii poate feri de multe probleme de sanatate. De la dureri ale stomacului, dureri abdominale, pana la fisuri anale si cea mai grava, cancerul de colon sau rect – vezi sindromul de colon iritabil.

Cu Crema Silvian, bautura din mei si secara – doua cereale medicament, reglezi tranzitul intestinal fara sa-ti dai seama ca s-a intamplat, iar durerea nu-ti mai strica buna dispozitie.

Datorita celor ,, 300 de reactii positive ale bio-magneziului din mei in organismul uman“ , Crema Silvian din mei si secara elimina ANEMIA. Acesta este si unul din motivele pentru care nu se serveste seara.

Meiul este considerat regele cerealelor!

Sa nu uitam !

meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele bolnave din organism, daca acestea exista. Cu aceste cereale in Crema Silvian, constipatia la copii va deveni o amintire.

Vecinii nostri ucrainieni nu isi hranesc copii cu orez sau gris cu lapte, ei ii hranesc cu mei decorticat cu lapte. Mamaliga preparata de poporul ucrainean aste de consistenta mai moale si este preparata din mei si nu din porumb cum o prepara poporul roman. Asa se explica tenul fin pe care il au ucrainienii.

Pana la sosirea porumbului in Europa, pe meleagurile Romaniei meiul era o cereala de baza.