Contact us

My Cart
0.00lei
Constipatia la bebelusi se previne cu un aliment natural
Constipatia la bebelusi

Constipatia la bebelusi se previne cu un aliment natural

Constipatia la bebelusi se previne cu un aliment natural

Constipatia la bebelusi

Majoritatea nu doresc sa vorbeasca despre constipatie, chiar daca ea exista de la femei insarcinate, sugari, bebelusi de cateva luni, copii si pana la cei de peste 100 de ani.

Sa constientizam !

Multe mamici intra in panica pentru ca bebelusii lor sunt constipati. Unele mamici din Constanta au fost retinute in administrarea Cremei Silvian din mei si secara  bebelusilor. Dar vorba se duce. Ucrainienii nu-si hranesc bebicii cu orez sau gris cu lapte, ei le prepara numai mei cu lapte.

Constipatia la bebelusi nu mai trebuie TRATATA, ea este un efect al alimentatiei.

Cand vorbim despre scaunul bebelusului tau trebuie sa fiti atenti la consistenta lui. Daca bebelusul are scaunul moale, a fost eliminat usor, este in regula, este un scaun normal. Daca scaunul aste tare si a fost eliminat cu dureri abdominale, este vorba despre un efect al alimentatiei. Daca introduceti in alimentatia bebicului Crema Silvian din mei si secara efectele sunt cele ideeale. Cantitatea  de Crema Silvian introdusa in alimentastia bebicilor este stabilita de mamica in functie de consistanta scaunului si nu a alimentelor cu care este hranit. Cu acest aliment iintrodus in alimentatia bebicilor, mamicile nu trebuie sa-si mai faca griji de ptr consistenta alimentelorce formeaza hrana bebicilor si nici de medicamentatia prescrisa de medicul pediatru in anumite momente care predispune la constipatia acestora.

Mamicile nu trebuie sa considere ca secara din acest aliment poate sa creeaze probleme bebicilor pana in 7 luni. Proportia folosita, modul de preparare si cantitatea administrata bebicilor pana la 7 luni, nu poate fi comparata cu o felie de paine din secara ce  poate fi administrata bebicilor peste 7 luni. Cand se produc schimbarile de alimentatie, cand se introduc alimente noi in alimentatie, tot consistenta scaunului ne impune cantitatea de Crema Silvian ce trebuie oferita bebicului spre hrana.

Constipatia la bebelusi apare

ca efect al alimentatiei, nu va ramane  decat sa incepeti de astazi sa introduceti in hrana zilnica acest aliment din mei si secara. Aceasta Crema Silvian din mei si secara a fost creeata cu indrumarea D-lui Academician Ovidiu Bojor. Are ca rol principal reglarea tranzitului intestinal, curatarea intestinelor, a colonului, hidtratarea acestuia si eliminarea toxinelor din organism-detoxifiere. Nu degeaba meiul este considerat regele cerealelor ! In luna decembrie 2015, D-l Academician Ovidiu Bojor a spus : “ meiul ajuns in organismul uman, bio-magneziul din mei intra in 300 de reactii”. Aceasta Crema Silvian contine magneziu organic 14,6 mg / 100 gr. Au trecut 2 ani de la spusele D-lui Academician Ovidiu Bojor si in acest timp s-a dovedit ca D-l Academician a avut dreptate. Numai consumatorii acestui produs confirma aceste spuse.

De ce sa nu ai un scaun normal toata viata si multe alte beneficii cu doar 200 ml / zi ( Vezi si cele 25 de motive pentru care aceasta Crema Silvian ar trebui bauta zilnic)

Preventia impotriva constipatiei ii fereste pe bebici de multe probleme de sanatate. De la dureri ale stomacului, dureri abdominale, pana la fisuri anale si cea mai grava, cancerul de colon sau rect -vezi sindromul de colon iritabil. Nu va intristati. Acesta este adevarul.

Cu aceasta Crema Silvian, bautura din mei si secara – doua cereale medicament, constipatia la bebelusi dispare. Cu ea reglezi tranzitul intestinal fara sa-ti dai seama ca s-a intamplat, iar durerea nu-ti mai strica buna dispozitie.

Datorita celor ,, 300 de reactii ale bio-magneziului din mei In organismul “ bebicilor, aceasta Crema Silvian din mei si secara elimina ANEMIA. Acesta este si unul din motivele pentru care nu se serveste seara.

Constipatia la bebelusi nu este o boala !

Constipatia este efectul a ceea ce bebelusii manca la fiecare masa. Daca doresti sa elimini efectul, trebuie sa umbli la cauza – alimentatia. Bebelusii alaptati la san au scaun dupa fiecare masa. Constipatia la sugari apare in majoritatea cazurilor cand prin alimentatia mamei, se transmite si efectul constipatiei sau in alimentatia bebicului a fost introdus un aliment nou. Daca bebicii sunt hraniti la biberon cu lapte praf, efectul constipatie apare imediat in functie si de tipul laptelui praf folosit. Nu este normal sa ai un scaun la doua, trei zile. De ce majoritatea bebelusilor alaptati la san au scaun dupa fiecare masa ? Nu cumva ne-am nascut normali si in timp ne-am transformat singuri ! In ce ? Nici noi nu mai stim. Trebuie sa ajungem la cel putin un scaun pe zi pentru a avea un tranzit apropiat de normalitate, fara clisme sau laxative. In aceasta perioada, la bebici se formeaza toate organele interne si fiecare organ in parte incepe sa intre in activitate normala.

Constipatia la bebelusi alaptati la san sau cu biberonul poate fi prevenita

Pentru a elimina constipatia la bebelusi, se recomanda introducerea in alimentatia zilnica a mamei, Crema Silvian din mei si secara: 200 ml/zi in primele 4-5 zile si din ziua a 6 a poate creste la 400 – 500 ml/zi consumat in doua sau trei reprise. Cantitatile de peste 250 ml nu se cosuma toata odata, pentru ca organismul are nevoie de timp pentru a procesa alimentul. Daca prin exceptie, sugarul nu revine la un scaun normal ii dam si lui doua lingurite pe zi. Consistenta scaunului ne arata cat si cui administram in continuare aceasta Crema Silvian din mei si secara. Urmarirea consistentei scaunului sugarului ne ajuta in stabilirea numarului de lingurite care vor fi administrate. Pentru un scaun normal puteti administra zilnic o lingurita. Consistenta scaunului este barometrul ce indica cantitatea zilnica necesara. Scala BRISTOL permite evaluarea scaunului eliminat de catre bebici si le ajuta pe mamici sa evalueze singure cate lingurite din Crema Silvian din mei si secara sa fie oferite ca hrana bebicilor si cat pentru mamici. In acest context, dupa introducerea in alimentatia zilnica a Cremei Silvian din mei si secara nu mai trebuie sa va faceti probleme referitoare la consistenta scaunului. Astfel prevenim scaunele cu sangerari unde pot aparea si fisurile anale.

Mamicile documentate stiu ca folosirea supozitoarelor pe baza de glicerina pot determina reactii adverse, nadorite bebelusului.

Mamicile din Constanta care au folosit Crema Silvian din mei si secara au scapat si de alternative folosirii termometrului pentru intoducerea cu ajutorul glicerinei in anusul bebicilor.

La bebici, constipatia poate aparea si din lipsa lichidelor. Cream Silvian din mei si secara are ca rol si hidratarea intestinelor si a colonului si implicit hidratarea organismului.

Sa nu uitam ! 

Meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele cu probleme daca acestea exista. Mamica care a nascut are nevoie sa-si refaca celulele si bebicul ceeaza celulele care il ajuta in propria dezvoltare. Aceasta Crema Silvian din mei si secara nu genereaza scaune moi (diaree). Acest aliment nu inlocuieste un eventual tratament prescris de medic.

Bebicii v-or fi o alimentati normal pentru aceasta etapa a vietii lor. Numarul linguritelor de crema Silvian din mei si secara v-or fi adaptate la consistenta scaunului si nu la varsta bebicilor. Aceasta bautura regleaza tranzitul intestinal si previne constipatia.

In momentul introducerii in alimentatie a Cremei Silvian din mei si secara se aplica regula celor 4 zile! Acum starile de constipatie pot fi rezolvate printr-un aliment natural ce trebuie introdus in alimentatia zilnica.

Constipatia la bebelusi apare foarte des cand sug lapte preparat din biberon

Mamica trebuie doar sa-I administreaze prima lingurita din aceasta Cema Silvian din mei si secara si  sa urmareasca primul scaun. Consistenta scaunului arata mamei daca ii mai da sugarului inca o lingurita sau mai mult, pentru a avea un scaun normal. Nu incepem prin administrarea a 5 lingurite odata, o facem treptat pentru ca prima lingurita sa poata fi asimilata de organismul mic si firav al sugarului. Aceasta Crema Silvian din mei si secara previne constipatia. Astfel avem o preventie a constipatiei printr-un remediu natural cu un aliment. Vorbim despre un aliment hranitor cu proprietati de a permite trazitului intestinal sa alunece spre eliminarea din organism fara blocaje prin dopuri sau aglomerari din reziduri alimentare. Persistenta starilor de constipatie poate duce la fisuri anale si chiar mai departe. Nimeni nu isi doreste asa traume. Vezi aticolul despre sindromul de colon iritabil.

Incercati produsul si ve-ti fi fericiti ca nu mai trebuie sa folositi supozitoare sau lubrifianti.

Crema Silvian din mei si secara, previne constipatia la  bebelusi si nu numai. Daca incerci si tu, vei constata ca este foarte bun si pentru tine. Fibrele solubile din Crema Silvian au beneficii multiple, ,,imediate” si pe termen lung, la toate categoriile de varsta.