Contact us

My Cart
0.00lei
Constipatia la adulti
Constipatia la adulti

Constipatia la adulti

Constipatia la adulti

Cauze : alimentatia

Efectul : constipatia

Constipatia la adulti este un efect al unei afectiuni a tubului digestiv. Constipatia la adulti este frecventa si este greu de definit, deoarece simptomatologia difera foarte mult de la individ la individ. Constipatia la adulti nu reprezinta o boala, ci un efect ce apare in cadrul unor patologii digestive sau extradigestive. Specialistii inteleg prin constipatie scaderea frecventei de eliminare a rezidurilor alimentare, zis fecale, sau eliminarea lor cu efort, datorita consistentei crescute. Rezidurile devin dure datorita stagnarii in colon, canalul anal si deshidratarea acestora.

Prin itarzierea fecalelor in colon este grabita intarirea acestora si modificarea consistentei. Depunerea de efort suplimentar pentru eliminarea scaunului poate genera fisuri anale, aparitia hemoroizilor si vezi sindromul de colon iritabil sau ce poate fi mai rau.

Cauza constipatiei

Constipatia la adulti poate aparea de la: dieta alimentara nesanatoasa sau tranzit intestinal lent.

In cazul constipatiei la adulti nu mai enumeram cele mai frecvente cauze de constipatie pentru ca avem un aliment care in decursul a catorva luni, le remediaza pe rand.

Constipatia la adulti, este un efect al alimentatiei. Dupa cum spunea D-l Academician Ovidiu Bojor in iarna anului 2015 : ,, Poporul roman duce lipsa de  un aliment care sa-i curete tranzitul intestinal. Cand o sa existe un astfel de aliment si va fi consumat, atunci va scadea si incidenta bolilor in zona intestinelor si a colonului. “

Ce sa faci cand esti constipat ?

Crema Silvian din mei si secara a fost creeata cu indrumarea D-lui Academician Ovidiu Bojor. Are ca rol principal reglarea tranzitului intestinal, curatarea intestinelor, a colonului, hidtratarea acestuia si eliminarea toxinelor din organism-detoxifiere. Nu degeaba meiul este considerat regele cerealelor ! In luna decembrie 2015, D-l Academician Ovidiu Bojor a spus : “ meiul ajuns in organismul uman, bio-magneziul din mei intra in 300 de reactii pozitive”. Aceasta Crema Silvian contine magneziu organic 14,6 mg / 100 gr. In luna ianuarie poti sa vezi valorile nutritionale ale produsului. Au trecut 2 ani de la spusele D-lui Academician Ovidiu Bojor si in acest timp s-a dovedit ca D-l Academician a avut dreptate. Consumatorii acestui produs confirma spusele D-lui Academician.

De ce sa nu ai un scaun normal toata viata si multe alte beneficii cu doar 200ml/zi ? (vezi cele 25 de motive pentru care aceasta crema Silvian ar trebui bauta zilnic)

Constipatia ofera o stare neplacuta, un discomfort greu de aceptat, iar cei care o traiesc cunosc aceasta stare generala proasta.

Preventia impotriva constipatiei te fereste de multe probleme de sanatate. De la dureri ale stomacului, dureri abdominale, pana la fisuri anale si cea mai grava, cancerul de colon sau rect – vezi sindromul de colon iritabil.

Cu aceasta Crema Silvian, bautura din mei si secara – doua cereale medicament, reglezi tranzitul intestinal fara sa-ti dai seama ca s-a intamplat, iar durerea nu-ti mai strica buna dispozitie.

Cele mai multe cazuri de eliminare a efectului constipatiei la adulti se afla in orasul Constanta.

Constipatia la adulti este un subiect tabu si nu vorbeste nimeni despre acest efect al alimentatiei. De cand incepi consumul acestei Creme Silvian din mei si secara nu va mai exista nici subiectul tabu.

Constipatia la adulti si alimentul natural

Un aliment natural cu 300 de reactii pozitive ale bio-magneziului in organismul tau

Crema Silvian din mei si secara este o bautura care regleaza tranzitul intestinal, curata inestinele si colonul datorita fibrelor. Daca curata pliurile colonului oferind si hidratarea de care are atata nevoie, colonul revine la elasticitatea de care are atata nevoie. Silmutan cu acestea elimina toxinele din organism si realizeaza detoxifierea acestuia.

Ca si in cazul sugarilor, a bebicilor, a copiilor, pentru inceput cantitatea necesara este data de consistenta scaunului, de starea propriului organism. Dupa eliminarea efectului de constipatie consumul zilnic in stari normale este de 200 ml. Astfel ve-ti fi feriti de viitoare comlicatii pe zona tranzitului intestinal  si cu multe alte beneficii in organism. Vezi cele 25 de motive pentru care este bine sa consumati aceasta bautura.

Crema Silvian din mei si secara nu este un remediu naturist !

Crema Silvian din mei si secara este un aliment natural si consumat zilnic nu mai da voie rezidurilor alimentare sa faca blocaje pe zona de transit, din contra, curata intestinele, colonul si elimina toxinele din organism – detoxifiere. In acelasi timp face o hidratare a colonului si ii reda elasticitatea de care are nevoie. In articolul despre sindromul de colon iritabil afli si cum readuci la normal muschii colonului.

Tratamentul naturist impotriva constipatiei, constipatiei cronice este bun pentru cei care au rezultate cu acestea.

Crema Silvian din mei si secara, vine si se prezinta in fata dumneavoastra ca aliment natural care regleaza tranzitul intestinal, previne constipatia, colmatarea colonului, previne fisurile anale, hemoroizii, sindromul de colon iritabil, cancerul de colon. Un aliment eficient in reglarea tranzitului intestinal si eliminarea efectelor negative. Cu acest aliment te hranesti cu ce-ti pofteste inima fara sa te mai constipi.

Cel mai simplu remediu impotriva constipatiei, alimentul cu 300 de reactii ale bio-magneziului in organismul tau.

Sa nu uitam !

Meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele bolnave, daca acestea exista.