Contact us

My Cart
0.00lei
Combaterea constipatiei in timpul sarcinii si dupa nastere
constipatia in timpul sarcinii

Combaterea constipatiei in timpul sarcinii si dupa nastere

Constipatia in timpul sarcinii trebuie sa fie un motiv de mare ingrijorare.

Lasata  sa-si faca de cap, constipatia poate duce la boli din ce in ce mai grave, pana la cancer. Vezi articolul despre sindromul de colon iritabil. Peste 50%  dintre cei cu sindrom de colon iritabil, nu s-au prezentat la medic pentru o diagnosticare. Daca constientizam acest pericol, vom  fi foarte atenti la o alimentatie sanatoasa, mersul pe jos-este gratuit, si exercitiile fizice cu care sa ne completam sanatatea.

 Constipatia in timpul sarcinii

Are efect asupra fatului si implicit asupra dezvoltarii lui. Constipatia in timpul sarcinii nu trebuie sa ne mai mire, daca dupa nastere, sugarul sufera si el de constipatie. Constipatia este efectul propriei alimentatii. Combaterea constipatiei trebuie realizata, daca putem, inainte de a ne propune sa ramanem insarcinata aplicand si o mai buna hranire a organismului. Asta nu inseamna ca trebuie taiat porcul, cel mai mare vitel sau curcanul cel mare de la vecinu. Vorbim de vitamine si minerale din “hrana vie” cum o numeste D-l Academician Ovidiu Bojor.  Nu este tarziu daca o faceti chiar din ziua in care ati aflat vestea cea mare: voi fi mamica !!! Dar s-o faceti!

Daca doresti sa elimini constipatia in timpul sarcinii

ca efect al alimentatiei, nu-ti ramane  decat sa incepi introducerea in hrana zilnica a acestui aliment din mei si secara. Aceasta Crema Silvian din mei si secara a fost creeata cu indrumarea D-lui Academician Ovidiu Bojor. Are ca rol principal reglarea tranzitului intestinal, curatarea intestinelor, a colonului, hidtratarea acestuia si eliminarea toxinelor din organism-detoxifiere. Nu degeaba meiul este considerat regele cerealelor ! In luna decembrie 2015, D-l Academician Ovidiu Bojor a spus : “ meiul ajuns in organismul uman, bio-magneziul din mei intra in 300 de reactii”. Aceasta Crema Silvian contine calciu organic 8.14 mg/100gr, magneziu organic 14,6 mg / 100 gr. Din luna ianuarie 2018 vezi si valorile nuritionale ale produsului.  Au trecut 2 ani de la spusele D-lui Academician Ovidiu Bojor si in acest timp s-a dovedit ca D-l Academician a avut dreptate. Numai consumatorii acestui produs confirma aceste spuse.

De ce sa nu ai un scaun normal toata viata si multe alte beneficii cu doar 200ml / zi ( din luna ianuarie, vezi cele 25 de motive pentru care aceasta crema Silvian ar trebui bauta zilnic) 

Preventia impotriva constipatiei te fereste de multe probleme de sanatate. De la dureri ale stomacului, dureri abdominale, pana la fisuri anale si cea mai grava, cancerul de colon sau rect -vezi sindromul de colon iritabil. Vezi sindromul de colon iritabil.

Cu aceasta Crema Silvian, bautura din mei si secara – doua cereale medicament, constipatia in timpul sarcinii dispare pentru ca aceasta bautura regleaza tranzitul intestinal fara sa-ti dai seama ca s-a intamplat, iar durerea nu-ti mai strica buna dispozitie.

Datorita celor ,, 300 de reactii ale bio-magneziului din mei In organismul uman“ , aceasta Crema Silvian din mei si secara elimina ANEMIA si odata cu aceasta si tratamentul medicamentos aferent. Acesta este si unul din motivele pentru care nu se serveste seara.

Pentru ca este un produs nou si cu lipsa de incredere folositi-l intai in reglarea tranzitului intestinal la adultii din jurul dumneavoastra. La cei ce au constipatie. Asa ve-ti intelege  efectul pe careil va avea si in eliminarea constipatiei la nou nascuti, bebici si copii.

 Sa elimini constipatia pe viata, nu este posibil !

Spun doar cei care nu au incercat acest produs. In cazul acestei creme Silvian din mei si secara nu vorbim de un remediu. Nu remediem sanatatea si pe urma revenim de unde am plecat. Dupa calitatile pe care le are- vezi valorile determinate pe 100 gr-, vorbim despre un “ aliment – medicament “ dupa cum l-a denumit D-l Academician Ovidiu Bojor dup ace a vazut rezultatul determinarilor. Un aliment hranitor care nu permite rezidurilor alimentare sa formeze blocaje pe parcursul tranzitului intestinal pana la eliminarea acestora din organism.

Nu este o noutate ca starea femeii insarcinate se transmite fatului si starea mamicii care alapteaza se transmite sugarului prin laptele supt de la san. Daca mamica introduce in alimentatie aceasta crema Silvian din mei si secara, problemele tranzitului se rezolva la amandoi.

Sa nu uitam ! meiul regenereaza celulele si secara lucreaza pe celulele bolnave din organism, daca acestea exista.

Acidul folic din aceasta Crema Silvian cu mei si secara, administrat mamicii echilibreaza si glandele mamare care produc laptele matern. Celelalte beneficii le gasiti in cele 25 de motive pentru a consuma acest produs.

Valorile acidului folic le publicam in luna ianuarie 2018.